Bedrijventerrein

Ons (data-driven) dashboard biedt ondernemers, lokale belanghebbenden en gemeenten waardevolle inzichten in de huidige staat en potentiële CO2-reductie van bedrijven, waardoor besluitvorming voor een duurzamere toekomst mogelijk wordt.

Inzicht in lokale duurzaamheidsprestaties

De rol van bedrijventerreinen in de klimaattransitie wordt steeds groter. Problemen omtrent netcongestie, ruimtegebruik en nieuwe klimaatregels vereisen een collectieve aanpak. Ook oplossingen zijn steeds meer op het collectief gericht, denk aan energyhubs en gedeelde laadoplossingen. Ecolytics biedt de mogelijkheid aan bedrijven op bedrijventerrein om te starten met samenwerken, collectief inzicht te krijgen in de uitdagingen en potentiële oplossingen, en samen te werken aan een duurzaamheidsstrategie.
Vraag een demo aan

Samenwerken via onze parkmanagementtool

Ecolytics heeft een parkmanagementtool om bedrijven op een bedrijventerrein te organiseren. Elk bedrijf heeft individueel inzicht in hun eigen energieprestaties en verduurzamingsopgave. De collectieve data kan gebruikt worden voor onderzoeken naar samenwerkingsverbanden en collectieve oplossingen voor bijvoorbeeld netcongestie. Ook hebben deelnemende bedrijven inzicht in de acties die collectief worden opgezet en uitgevoerd en kunnen hier een bijdrage aan leveren.
  • overzicht van deelnemende bedrijven
  • een overzicht van nieuwsberichten, evenementen, projecten
  • analyse van (energie)data voor collectieve oplossingen
Vraag uw dashboard aan

Veelgestelde vragen over onze Parkmanagementtool

Moeten alle bedrijven gevestigd op het terrein deelnemen om de tool te kunnen gebruiken??

Nee, dat hoeft niet. Het is ook mogelijk om te starten met een kopgroep van circa 10-30 bedrijven (afhankelijk van de grootte van het bedrijventerrein). Het kan ook zijn dat een specifiek deel van een bedrijventerrein kampt met een bepaald probleem dat een collectieve aanpak vereist. Het is mogelijk om onze tool te gebruiken voor collectief inzicht. Uiteraard geldt dat hoe meer gevestigde bedrijven deelnemen, des te beter het inzicht wordt.

Wat kost het dashboard?

De kosten voor het gebruik van de parkmanagementtool is opgebouwd uit opstartkosten en jaarlijkse licentievergoeding. Deze is afhankelijk van het aantal deelnemende bedrijven. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Let op: het kan zijn dat er op gemeentelijk of provinciaal niveau een subsidie beschikbaar is voor het creëren van organiserend vermogen op bedrijventerreinen. Deze subsidie kan o.a. ingezet worden voor het gebruik van onze parkmanagementtool.

Is het mogelijk om het dashboard in onze huisstijl te krijgen?

Het is mogelijk om het dashboard in uw eigen look & feel aan te bieden aan de bedrijven op uw bedrijventerrein. Dit houdt in dat uw logo en uw kleurenpallet wordt aangehouden.

Begin met samenwerken op het bedrijventerrein.

Vraag onze parkmanagementtool aan voor collectief inzicht in de uitdagingen en kansen op uw bedrijventerrein.

Contact

Laat hier een bericht achter met een vraag of verzoek, of neem direct met ons contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

    Doe de check!