Monitoring

Ons (data-driven) dashboard biedt ondernemers, lokale belanghebbenden en gemeenten waardevolle inzichten in de huidige staat en potentiële CO2-reductie van bedrijven, waardoor besluitvorming voor een duurzamere toekomst mogelijk wordt.

Ecolytics: inzicht in individuele en lokale duurzaamheidsprestaties

Ons Ecolytics platform biedt bedrijven een uitgebreid overzicht van hun CO2-uitstoot per m2 en de routekaart naar klimaatneutraal ondernemen. Met onze geavanceerde technologie kunnen bedrijven:
  • inzicht in het energiebesparingspotentieel
  • gepersonaliseerde informatie over wet- en regelgeving waaraan voldaan moet worden
  • overzicht van actuele subsidies en collectieve acties
Vraag uw dashboard aan

Veelgestelde vragen over ons Dashboard

Is het verplicht het dashboard af te nemen?

Als je de scan laat uitvoeren, dan krijg je automatisch toegang tot het dashboard. Wil je alleen gebruik maken van het dashboard, zonder de scan, dan is dat ook mogelijk. Je krijgt alleen geen gepersonaliseerd procesadvies, maar wel informatie over wet- en regelgeving en de actuele subsidieprogramma’s en lokale acties.

Wat kost het dashboard?

De kosten voor het gebruik van het dashboard voor het MKB bedraagt een jaarlijkse fee van € 149 excl btw. Hiervoor krijg je toegang tot jouw dashboard, wordt je op de hoogte gehouden van wet- en regelgeving en subsidiekansen, van lokale initiatieven omtrent netcongestie én krijg je inzage in jouw verduurzamingstraject.

Wanneer u meer dan 3 vestigingen inzichtelijk wil krijgen, hanteren wij een aangepast tarief van € 129 excl. btw per jaar. Vanaf 10 vestigingen wordt dat € 99 excl. per jaar.

Kan ik het dashboard ook delen met derden?

Het dashboard is in eerste instantie alleen bedoeld voor uw eigen gebruik. Overkoepelende organisaties, zoals bedrijventerreinverenigingen, belangenorganisaties, gemeenten en de omgevingsdienst hebben een eigen omgeving ter beschikking. Je kunt wel aangeven of jouw gegevens met een collectief gedeeld mogen worden om oplossingen omtrent netcongestieproblematiek nader te onderzoeken.

Creëer inzicht in je verduurzamingsproces

Vraag ons dashboard aan en begin efficiënt aan je verduurzamingsslag.

Contact

Laat hier een bericht achter met een vraag of verzoek, of neem direct met ons contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.