Monitoring

Ons (data-driven) dashboard biedt ondernemers, lokale belanghebbenden en gemeenten waardevolle inzichten in de huidige staat en potentiële CO2-reductie van bedrijven, waardoor besluitvorming voor een duurzamere toekomst mogelijk wordt.

Ecolytics: inzicht in individuele en lokale duurzaamheidsprestaties

Ons Ecolytics platform biedt bedrijven een uitgebreid overzicht van hun CO2-uitstoot per m2 en de routekaart naar klimaatneutraal ondernemen. Met onze geavanceerde technologie kunnen bedrijven:
 • inzicht in het energiebesparingspotentieel
 • gepersonaliseerde informatie over wet- en regelgeving waaraan voldaan moet worden
 • overzicht van actuele subsidies en collectieve acties
Vraag uw dashboard aan

Samenwerken op het bedrijventerrein via onze parkmanagementtool

Ecolytics heeft een parkmanagementtool om bedrijven op een bedrijventerrein te organiseren. Elk bedrijf heeft individueel inzicht in hun eigen verduurzamingsopgave. De collectieve data kan gebruikt worden voor onderzoeken naar samenwerkingsverbanden en collectieve oplossingen voor bijvoorbeeld netcongestie.
 • overzicht van deelnemende bedrijven
 • een overzicht van nieuwsberichten, evenementen, projecten
 • analyse van data voor collectieve oplossingen
Vraag uw dashboard aan

Ecolytics ter ondersteuning van Energieloketten voor Bedrijven

Ons Ecolytics platform leent zich bij uitstek als ondersteunende tooling voor bijvoorbeeld Gemeentes, Omgevingsdiensten en Energieloketten voor Bedrijven. Met onze tool is er een totaal inzage in de lokale energietransitie. Middels de CRM-functionaliteiten worden lokale ondernemers doorlopend ondersteund en gemonitord.
 • geautomatiseerd grote adressenbestanden inladen
 • ondersteuning van ondernemers via CRM-functionaliteiten
 • analyse van collectieve data voor gebiedsinzicht
Vraag uw dashboard aan

Veelgestelde vragen over ons Dashboard

Is het verplicht het dashboard af te nemen?

Als je de scan laat uitvoeren, dan krijg je automatisch toegang tot het dashboard. Wil je alleen gebruik maken van het dashboard, zonder de scan, dan is dat ook mogelijk. Je krijgt alleen geen gepersonaliseerd procesadvies, maar wel informatie over wet- en regelgeving en de actuele subsidieprogramma’s en lokale acties.

Wat kost het dashboard?

De kosten voor het gebruik van het dashboard voor het MKB bedraagt een jaarlijkse fee van € 199 excl btw. Hiervoor krijg je toegang tot jouw dashboard, wordt je op de hoogte gehouden van wet- en regelgeving en subsidiekansen, van lokale initiatieven omtrent netcongestie én krijg je inzage in jouw verduurzamingstraject.

Wanneer u meer dan 3 vestigingen inzichtelijk wil krijgen, hanteren wij een aangepast tarief van € 129 excl. btw per jaar. Vanaf 10 vestigingen wordt dat € 99 excl. per jaar.

Let op: het kan ook zijn dat het gebruik van het dashboard wordt gesubsidieerd door jouw gemeente of lokale Green Business Club. Vraag bij hen naar de mogelijkheden.

Kan ik het dashboard ook delen met derden?

Het dashboard is in eerste instantie alleen bedoeld voor uw eigen gebruik. Overkoepelende organisaties, zoals bedrijventerreinverenigingen, belangenorganisaties, gemeenten en de omgevingsdienst hebben een eigen omgeving ter beschikking. Je kunt wel aangeven of jouw gegevens met een collectief gedeeld mogen worden om oplossingen omtrent netcongestieproblematiek nader te onderzoeken.

Creëer inzicht in je verduurzamingsproces

Vraag ons dashboard aan en begin efficiënt aan je verduurzamingsslag.

Contact

Laat hier een bericht achter met een vraag of verzoek, of neem direct met ons contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

  Doe de check!