Oplossingen voor Netcongestie Achtersluispolder

Blocklabel werkt samen met Bedrijventerreinaanpak.NL om de energieconsumptie en -behoefte van Zaanse ondernemers in de Achtersluispolder in kaart te brengen. Het doel is om te onderzoeken of er gezamenlijke oplossingen zijn voor het probleem van overbelasting van het elektriciteitsnet waarmee ondernemers op dit terrein te maken hebben.

Onze taak is om de ondernemers te bezoeken en te kijken hoe ze nu omgaan met energie, en hoe ze dat eventueel kunnen verbeteren. We praten ook met hen over toekomstige energiebehoeften, zoals de verwachte toename van elektrische voertuigen of machines. De informatie die we verzamelen, wordt verwerkt in ons Ecolytics dashboard, waardoor ondernemers inzicht krijgen in wat ze kunnen en moeten doen om duurzamer te worden en welke subsidies daarvoor mogelijk zijn. We delen deze gegevens ook met Bedrijventerreinaanpak.NL, die naar mogelijke oplossingen zoekt voor het gezamenlijke probleem van overbelasting van het elektriciteitsnet. Deze resultaten worden op 17 november gedeeld met de deelnemende ondernemers.

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Green Business Club Zaanstad en OVZZ, met ondersteuning en financiering van de Gemeente Zaanstad en de Rabobank.

Meer over dit project staat omschreven in dit artikel van INTO Business Zaanstreek.

Samenwerking om Netcongestie aan te pakken op Bedrijventerrein Achtersluispolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Laat hier een bericht achter met een vraag of verzoek, of neem direct met ons contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

    Doe de check!